Kanta-asiakastarjoukset 31.12.2017 asti

Suonikohjuhoitojen esitutkimus 97 € 
Ultraäänitutkimuksen avulla selvitetään hoidon tarve ja suunnitellaan suonikohjutoimenpide.
Tutkimuksen normaalihinta 643 €. Tutkimuksesta saa lisäksi vielä Kela-korvauksen. Tarjous on voimassa Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa.

Silmäluomileikkauksen konsultaatiokäynti veloituksetta
Plastiikkakirurgin vastaanoton normaalihinta noin 100 euroa. Tarjous on voimassa Pihlajalinna Laser Tilkassa.

Säärikarvojen poisto laserilla - 20 %
Ihokarvojen poisto laserilla on jo vuosia ollut suosituimpia hoitojamme. Perinteiset karvanpoistomenetelmät aiheuttavat iho-ongelmia ja niitä täytyy toistaa loputtomasti. Laserilla pysyvän tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan useampia hoitokertoja. Tarjous koskee vain säärikarvojen poistoa, jonka normaalihinta on 480 € / kerta

Ihon laserkuorinta – 20 %
Erbium-laserkuorinta on laserhoitojen parhaimmistoa ja sopii lähes kaikille. Kuorinta poistaa vanhaa pigmenttiä, värihäiriöitä ja kirkastaa ihon pintaa. Tarjous koskee laserhoitajien tekemiä erbium-laserhoitoja, normaalihinta hoitoalueen mukaan 360–800 €/kerta. Ennen hoitoa voit varata aika laserhoitajalle veloituksettomaan konsultaatioon.

Ultherapy® - kasvojen ultraäänikohotus – 20 %
Ultherapy-ultraäänihoito on ihon syvempiä kerroksia kiinteyttävä ja kohottava hoitomuoto. Parhaimmillaan hoito on alakasvojen ja leuan/kaulan alueen kiinteytyksessä, missä ikääntymismuutokset selvimmin näkyvät. Normaalihinta hoitoalueen mukaan 600–3950 €. Ennen hoitoa voit varata aika laserhoitajalle veloituksettomaan konsultaatioon.

Veitsetön kaihileikkaus laserilla 1790 € / silmä

Normaalihinta 2008 € / silmä. Leikkaushinnat sisältävät esitutkimuksen. Perinteisen kaihileikkauksen lisäksi Pihlajalinna Laser Tilkka tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uuden veitsettömän kaihileikkauksen laserilla. Perinteiseen kaihileikkaukseen verrattuna uuden LenSx®- laserin tarkkuus on tietokoneohjatun lasertekniikan ansioista huippuluokkaa.

Veitsetön silmien linssileikkaus laserilla - 20 %
Normaalihinta linssivalinnasta riippuen 2400–2600 € / silmä. Leikkaushinnat sisältävät esitutkimuksen.
LenSx®- laserin tarjous on voimassa Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa.

Silmien laserleikkaus 990 € / silmä
Normaalihinta WaveLight® Femto Lasik –taittovirheleikkaukselle 1875 € / silmä. Tarjous on voimassa Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa. Hintaan sisältyy esitutkimus sekä 1 ja 6 kuukauden jälkitarkastukset.


KANTA-ASIAKKAIDEN EDUT

Suonikohjututkimus 226 € yksi jalka ja 375 € molemmat jalat
(normaalihinta yhden jalan ultraäänidopplertutkimukselle 414 € ja
molempien jalkojen ultraäänidopplertutkimukselle 643 €.)
Tutkimuksesta saa lisäksi vielä Kela-korvauksen.


Ihokarvojen poisto laserilla – pakettihinnasto
Karvanpoisto laserilla on tehokas ja nopea menetelmä ja samalla hoitokerralla voidaan poistaa ihokarvoja usealta eri hoitoalueelta (esimerkiksi sääret, bikiniraja ja kainalot). Paketin muodostamiseen tarvitaan aina vähintään kolme eri hoitoaluetta ja hoidot tulee tehdä samalla hoitokerralla. Alennusprosentti lasketaan aina suurimmasta hoitoalueesta pienimpään. Pakettihinnastossa ensimmäinen alue on normaalihintainen, mutta toisen alueen hinnasta vähennetään – 30 % ja kolmannen hoitoalueen sekä sitä seuraavien hinnasta vähennetään – 40 %.


Jalkojen pintaverisuonien ruiskutus hoitajan tekemänä – 15 %
(normaali hinta 423 - 652 €)

 

 


Tarjouksia ja etuja ei voi yhdistää keskenään eikä muihin tarjouksiin.