Kaihi- ja linssileikkaus laserilla

Edistyksellinen teknologia - näkösi puolesta

Perinteisen kaihileikkauksen lisäksi Laser Tilkka tarjoaa ensimmäisenä Suomessa uuden veitsettömän kaihileikkauksen laserilla. Perinteiseen kaihileikkaukseen verrattuna uuden lasermenetelmän tarkkuus on tietokoneohjatun lasertekniikan ansioista huippuluokkaa.

Uudesta laserteknologiasta hyötyvät kaikki kaihipotilaat, mutta erityisen suuri hyöty siitä on niille potilaille, joille erikoislinsseillä korjataan hajataittoa tai pyritään pääsemään eroon silmälaseista. Linssileikkauksissa käytetään erikoislinssejä, joten laserin avulla saavutetaan manuaaliseen leikkaukseen verrattuna entistä tasaisempi ja korkeampi laatu.

Laser Tilkan laserleikkaukset tehdään uusimmalla Alconin LenSx-laitteella. Tällä hetkellä maailmalla on 61 maassa 405 Alconin LenSx-laitetta, joista Euroopassa on 92 ja niistä kolme on Pohjoismaissa. Alconin mukaan laserleikkauksiin on koulutettu maailmanlaajuisesti yli 1200 silmäkirurgia ja leikkauksia on tehty noin 150 000. Tässä kehityksessä Laser Tilkka seuraa silmäkirurgian maailman huippuja. 

Katso miten Alconin LenSx-laserilla suoritettu kaihileikkaus eroaa perinteisestä kaihileikkauksesta

 

Lue lisää LenSx-menetelmästä