Laserleikkaus

HAAVEENA PÄÄSTÄ EROON SILMÄLASEISTA TAI PIILOLINSSEISTÄ

Oletko jo miettinyt pitkään miltä tuntuisi herätä aamulla eikä enää ensimmäisenä tarvitsisi hakuilla yöpöydältä silmälaseja? Miltä tuntuisi harrastaa ja urheilla vapaasti, ilman laseja tai piilolinssien kanssa räpeltämistä? Kuvittele mielessäsi, että voisit ajaa autoa tai lukea ilman silmälaseja? Puhumattakaan siitä, ettei enää tarvitsisi kärsiä rillien huurtumisesta sateella tai pakkasella ja voisit auringon paistaessa käyttää tavallisia aurinkolaseja.

Taittovirheen laserleikkaus on helpottanut monen elämää ja maailmalla jo arvioltaan 30 miljoonaa ihmistä on hyötynyt silmän laserleikkauksesta. Onko tullut sinun vuorosi sanoa hyvästi silmälaseille ja piilolinsseille?

Tule keskustelemaan Laser Tilkan optikoiden kanssa omasta tilanteestasi ja haaveistasi päästä eroon silmälaseista. Voit myös lähettää suoraan optikoille kysymyksiä ja ajatuksiasi silmän taittovirheleikkauksista oheisella lomakkeella tai soittaa heille numeroon 010 322 1011.

Taittovirheleikkauksen hoitopolkusi Laser Tilkassa näyttää seuraavalta:

Ensin sinulla on mahdollisuus keskustella optikon kanssa toimenpiteestä tai voit halutessasi varata suoraan ajan esitutkimukseen. Perusteellisessa esitutkimuksessa selvitetään sopiiko laserleikkaus sinulle ja arvioidaan erilaisia leikkausvaihtoehtoja. Saatujen mittausten pohjalta silmälääkäri tekee lopullisen leikkaussuunnitelman.  Leikkauspäivänä saavut Laser Tilkkaan noin tuntia ennen toimenpiteen alkua ja toimenpiteen jälkeen lepäät muutaman tunnin ennen kotiinlähtöä. Saat yksityiskohtaiset valmistautumisohjeet sekä ohjeet jälkihoitoa varten.

Katso laserleikkausten hinnasto

image