Silmien laserleikkaus

Taittovirhekirurgiassa silmän sarveiskalvoa muokataan tarkalla laserteknologialla. Sarveiskalvon uusi muoto korjaa taittovirheen ja valo taittuu silmässä toivotulla tavalla. Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseen tarvitaan sekä silmän diagnostiikkaa varten laadukas esitutkimuslaitteisto että uuden sukupolven laserlaitteisto, jolla on laajat asiakaskohtaiset hoitomahdollisuudet ja nopea silmänliikkeen seuranta. Esitutkimuksen tiedot siirtyvät suoraan laserlaitteeseen ja sen perusteella hoito suunnitellaan ja toteutetaan.

Yli vuoden kestäneiden perusteellisten selvitysten jälkeen Laser Tilkassa valittiin Alconin taittovirhekirurgian laiteteknologia. Nopeus, tarkkuus, luotettavuus ja laajat asiakaskohtaiset hoitovaihtoehdot vaikuttivat päätökseen kun valittiin Alconin WaveLight® Refractive Suite leikkausyksikkö ja siihen liittyvä diagnostiikkalaitteisto.

Taittovirheen korjausleikkaukset tehdään Alconin uusimmalla WaveLight® EX500 Excimer-laserlaitteella, joka mahdollistaa laajat yksilölliset korjausmahdollisuudet:
    - Wavefront Optimized®
    - Custom - Q™
    - Wavefront-Guided Analyzer
    - Topography – Guided Topolyzer™
    - Topography - Guided Oculyzer™
    - PTK hoidot

Lasik-leikkauksessa läppä tehdään Alconin uusimmalla WaveLight® FS200 Femtosecond Laser laitteella. Laite on maailman nopein läpän teossa ja nopeus lisää turvallisuutta. Leikkausmenetelmät Laser Tilkassa ovat Wavelight® Femto Lasik ja Wavelight® pintakäsittely (kosketusvapaa menetelmä ja PRK)


Taittovirhekirurgian laiteviidakko
Taittovirhekirurgiassa hoitolaitteisiin liittyvä teknologia voi kuluttajalle olla melkoinen laiteviidakko ja erilaisten laitteiden vertailu on hankalaa. Lue lisää markkinoilla olevista leikkausmenetelmistä, voit myös suoraan olla yhteydessä Laser Tilkan optikoihin oheisella lomakkeella tai soittaa heille numeroon 010 322 1011.

Silmien laserleikkauksen mahdolliset riskit