Silmälasimyynti

Silmälasimyynti

          Fenno Optiikka Tilkka

Laser Tilkan yhteydessä toimii optikkoliike. Fenno Optiikka Tilkka palvelee sekä Laser Tilkassa leikattuja potilaita että muita asiakkaita. Liikkeessä toimivat Laser Tilkan omat optikot Tapio Aho ja Anna-Maija Puntanen. Liike on avoinna vain ajanvarauksella, joten soitathan meille ennen käyntiä, niin varaamme sinulle sopivan ajan.

Kehykset
Fenno Optiikka Tilkan kehysvalikoima on yksilöllisesti valittu ja se koostuu sekä tunnetuista merkkituotteista että laadukkaista peruskehyksistä. Valikoimasta löytyvät merkit kuten, Silhouette, Ray-Ban, Rodenstock, Versace, Mercedes Benz, Porsche Design, Ralph Lauren sekä Skaga.

Fenno Optiikka –ketju on erityisesti panostanut itävaltalaisen Silhouetten monipuoliseen mallistoon, jonka ensimmäinen Titan Minimal Art-malli lanseerattiin jo 10 vuotta sitten. Tämä maailman kevein kehys on edelleen Fenno Optiikka –ketjun myydyin malli.
Tilkasta saa myös kätevät ja käytännölliset aurinkolasit omilla vahvuuksilla.  Perusvalikoiman kehyksiin optikko voi mitoittaa tummennetut linssit omilla vahvuuksilla tai Prego aurinkolasivalikoiman kehyksiin tehdään linssit silmälasivoimakkuudella.

Silmälasien linssit
Fenno Optiikka on saksalaisten laadukkaiden Rodenstock-linssien asiantuntija. Kehyksen valinnassa voi turvautua makutuomarin apuun, mutta linssivalinnassa on turvauduttava optikkoliikkeessä työskentelevien ammattilaisten apuun, jotta jokaiselle löytyy omaan käyttötarkoitukseen sopiva linssityyppi.

Kaikki linssit tehdään aina asiakkaan omien voimakkuuksien mukaan, mutta Rodenstockin Impression® -linsseissä voidaan ottaa huomioon myös, miten asiakkaan valitsema kehys istuu asiakkaan kasvoilla. Sen perusteella Impression® linssit voidaan valmistaa entistä tarkemmin halutun voimakkuuden aikaansaamiseksi. Rodenstockin Impression® -linsseissä ovat niin sanottuja yksilöllisiä linssejä, jotka korjaavat mahdollisimman hyvin asiakkaan silmän taittovirhettä. Yksilöllisiä Rodenstock Impression® -linssejä on sekä yksi- että monitehoisina, lähityölaseina sekä urheiluun soveltuvina sporttilinsseinä.

Lue lisää tuotteista Fenno Optiikan -sivuilta


Fenno Optiikka Tilkka
Mannerheimintie 164,  2. krs
00300 Helsinki


Aukioloajat :
Ajanvarauksella
Puh. 010 322 1010